adidas nmd loopt niet bepaald tekort in klassieke stijlen die nog steeds zo relevant zijn als altijd. Het is immers het merk met zowel de Stan Smith als de Superstar in de line-up. Maar dat betekent niet dat de mensen bij de Three Stripes niet de grenzen verleggen als het gaat om innovatie. Kijk maar naar de NMD Runner: met zijn sokachtige bovenkant en Boost-zool werd de schoen een grote hit toen hij eind vorig jaar werd geïntroduceerd. In feite is het zo populair dat elke nieuwe release direct uitverkocht is, waardoor het bijna onmogelijk is om een ​​paar echt te pakken te krijgen.


adidas nmd r2 werkt samen met de complexe redacteur Russ Bengtson en DJ Clark Kent aan dit camouflage-geklede "Quickstrike Pack". De drop bestaat uit de adidas Superstar 80s en de Pro Model 80s. De lage topsporten hebben een bovenwerk van geperforeerd wit leer en verouderde camo-leren accenten, terwijl de hoge bovenkant de oude camo all-over kenmerkt. Beide hebben metallic gouden details op de hiel. Deze collectie draait het script om naar het aanbod dat we vorig jaar hebben gezien, met de regenboog-spetterde Superstar in zwart en goud in plaats van het meer traditionele witte en zwarte palet van 2015.


De adidas nmd xr1 viert sinds begin vorig jaar een comeback. Voor de lente van 2016 maakt de iconische sneaker met de shelltoe constructie een terugkeer in zijn puurste vorm. We presenteren het adidas Originals Superstar 80s DLX-pack. Het pakket bevat witte en zwarte premium lederen versies van de sneaker, met een tong van goudfolie, evenals gebroken witte vintage buitenzolen en shelltoes. Beide kleurtrajecten van de adidas Originals Superstar 80s DLX zijn nu verkrijgbaar bij Invincible. Ondertussen is de Stan Smith iets meer afgezwakt dan de verfdruip colorway van vorig jaar, met regenboogkleurige delen die deze keer alleen op de tong en hiellogo's voorkomen.


De tussenzool op de adidas nmd cs2 pk is extra cushiony maar nog steeds vrij licht. De buitenzool heeft een tractiepatroon dat buigt en zich aanpast terwijl u zich verplaatst. Er zijn holografische brandingdetails op de tong, de hiel en de tenen die praktisch gelijk zijn, voor een betere zichtbaarheid 's nachts. Het is een zwaardere versie van de originele sneaker, maar heeft nog steeds een minimale esthetiek en gevoel. Maar dankzij de mesh-overlay aan de bovenkant kon ik de sneaker strakker vastbinden, waarna ik tijdens de training een betere hielvergrendeling kreeg. Dit gebeurde meestal tijdens meer yoga-achtige activiteiten zoals planken, waarbij ik meestal liever op blote voeten loop om meer grip op de mat te krijgen.