De adidas stan smith dames maakt zijn terugkeer door in de klassieke Running White en Marine colorway te komen. Naar verluidt een gedurfde versie van het klassieke Stan Smith-model, is de schoen uitgevoerd in een bovenwerk van wit kunstleer uitgerust met een in reliëf gemaakte en geperforeerde merknaam Three Stripes. Met een beetje contrast aan de schoen is de Marine Blue op de hiel geplaatst om de kleurblokkering van de Stan Smith na te bootsen. Volgens rapporten is de zwarte kleurstelling van Stan Smith een schending van de schooluniformen en geeft ze een bepaald beeld weer. In tegenstelling tot zijn traditionele leren constructie, bestaat de bovenkant van het onderdeel uit een ademend breisel dat overal voldoende ventilatie mogelijk maakt, evenals een lichtgewicht gevoel


Eerder aangeboden in roze voor haar Primeknit-tegenhanger, wordt de adidas originals tubular voor dames aangeboden in een andere levendige colorway om perfect te coördineren met lente / zomer. Deze tijd die gebruik maakt van zonnegeel, dekt in essentie de hele compositie. Geperforeerde leren overlays omvatten het bovenwerk, terwijl tonaal leer de teenendoos, de tong en het hiellipje siert. De levendige tint wordt voortgezet doorheen de veters, de oogjes, de subtiele driekleurige branding aan de zijkanten en de rubberen zool over de volledige lengte om het tonale effect af te maken. profiel.


Bij zwaar weer is het echt moeilijk om de Hot 97 Summer Jam vandaag nog op te nemen. Uit de laatste update blijkt dat het Summer Jam Festival Village Stage mogelijk moet worden geannuleerd vanwege het weer, maar er is nog steeds een kans dat de hoofdpodiumuitvoeringen nog steeds plaatsvinden. Als dat het geval is, moet je Jay-Z en Fat Joe in de gaten houden, zoals je misschien ziet in aangepaste versies van de adidas primeknit tubular. De Stan Smiths komen met aangepaste gelaserde hits die Roc-a-fella voor Jay-Z en het Terror Squad-logo voor Fat Joe zeggen. De traditionele lederen hiellippen zijn uitgevoerd in zuiver wit en worden ook vervangen door kleurrijke, gebreide panelen die passen bij de branding op de tong.